zondag 26 augustus 2012

En weer verder...

Na een paar heerlijke en gezellige dagen met Marijke en Saskia in en rond Parijs, was het wel weer even wennen alleen verder.

Maar eerst even terug naar vrijdag: moeizame en vermoeiende rit Parijs uit met Saskia, die na 4,5 km al riep 'wanneer hebben we pauze?' .... ;-)
En door al het gehobbel materiaalpech aan de fiets van Saskia. De Toyota man wilde het wel 'even' repareren. Duurde een uur voordat ie het juiste schroefje had. Sas probeerde een conversatie: 'c'est dificile hè' , oui oui...

Na weer een heerlijke picknick, de middag prachtige route met Marijke gefietst naar Morigny-Champigny, waar we in een prachtig landhuis hebben overnacht. Wel Ardennen achtige klimmetjes onderweg....' s avonds lekker en gezellig gegeten in het dorpje.
Marijke en Saskia vertrokken zaterdag in alle vroegte. Dank voor alle gezelligheid, verwennerij en goede zorgen!! Quelle un surprise!!!

En dan zaterdag weer alleen en met bagage verder. Dat was even omschakelen. Maar de weergoden 'hielpen' me een handje: de hele dag een straffe windkracht 7 tegen in open landschap.... Poeh....
En eind vd dag viel het niet mee een overnachting te vinden. Camping voelde niet goed, te verlaten, 2 chambre dhotes vol, dus nog een stukje verder fietsen. Uiteindelijk gelukt in Artenay, iets boven Orléans .

Vandaag klein stukje naar Orléans en uitrusten en dan op weg naar Nevers!