vrijdag 14 september 2012

De 5e week

En wat een week: eentje van overgave, uitrusten, goede zorgen en verwennerij!
Sinds zondagavond verblijf ik bij vrienden op camping Pouylebon en ik had me geen betere plek kunnen wensen om bij te komen dan deze.
De hele week wordt er voor me gezorgd door Kang & Marlies en Aad & Loes. En daar knapt een mens van op!
HEERLIJK!!!

En zelfs voor mijn fiets wordt ook gezorgd: vanochtend heeft mede campinggast Frans mijn fiets even nagekeken en de ketting schoongemaakt en gesmeerd! Geweldig!

Nou ja, zo'n beetje de hele week niet veel meer gedaan dan lekker gegeten, geslapen en gelezen. Nog even langs de masseur geweest: hij voelt mijn benen en knieƫn en zegt : ai beaucoup de travaille..... :-)

Besloten morgen (zaterdag) weer verder te gaan fietsen. Dus vandaag tent schoonmaken en opruimen (die nemen Aad en Loes mee terug naar Ned.), tassen inpakken, vanmiddag nog gezellig lunchen met Marlies en Loes. Vanavond via FaceTime contact met Almere: het is vandaag memorial diner (verjaardag van mijn moeder) bij Saskia thuis en op deze manier ben ik er toch even bij!

En dan morgen weer 'het gewone leven' . Eerst maar eens naar St. Jean pied de Port (waar Truus gister is aangekomen) en dan weer verder kijken.

Heb deze week de biografie van Steve Jobs gelezen en las daarin o.a. de voor mij nu ook zo toepasselijke zin: 'de reis is de beloning'
En zo kan ik het ook (weer) zien......


Tot de volgende keer!