zaterdag 29 september 2012

Over Parijs, Leonard Cohen en Gare du Nord...

En dan nu in de Thalys naar huis, rijker, veel rijker. Met 'fietstassen vol' mooie ervaringen, ontmoetingen, confrontaties en belevenissen. Ik heb er 7 prachtige weken (bijna) opzitten, om nooit meer te vergeten, in woord en beeld (1700 foto's) en geheugen vastgelegd. Of, om de woorden van Clementine te gebruiken, in hoofd en hart.

De laatste dagen in Parijs...... Wat een heerlijke stad en wat een Grande Finale van deze reis met Leonard Cohen in Olympia!!
We moesten ons even over de chaos in het Olympia heen zetten (tijdens de eerst 5 nummers een komen en gaan van mensen, alsof je in een café zat...) maar daarna werkelijk F A N T A S T I S C H !!!
Wat een performance van Leonard Cohen (wat nou met 65 met pensioen??) werkelijk sublieme optredens ook van Sharon Robinson ( wat een stem) de weergaloze Webb Sisters (komen regelrecht from heaven) en wat een topmusici!!! Kwaliteit, passie en plezier op het podium, van 20.00 tot 23.45 uur met slechts een korte pauze. Heerlijk!!!

Vanochtend dan voorlopig echt voor het laatst een ontbijtje in het café op de hoek, de metro naar Gare de Nord en nu zeer comfortabel in de Thalys back home.

Morgen overgangsdag met het 90 jarige feest van Nico Mesenig, maandag Tara halen, heerlijk ook om het hondje dan weer om me heen te hebben.
En dan vanaf dinsdag het normale leven (tja wat is normaal....) weer oppakken. Werken en bijpraten met heel veel mensen.

Ik dank jullie hartelijk voor alle lieve reacties op mijn blogs en facebook en twitter en mails, de afgelopen weken!
Heb er enorm van genoten en me gesteund gevoeld als het even niet wilde zoals ik voor ogen had.
Kijk er zeer naar uit om met jullie live bij te praten.

Liefs van annemarie

2 opmerkingen:

  1. Hoi Annemarie, Wat een geweldige afsluiting van je avontuur. Hoop dat er een DVD komt van dit optreden van Lennard in Europa.
    Ben zelf afgelopen vrijdag door Parijs gereden, Viel mee wat files betrof gelukkig. Je fiets is dus in Ned. gearriveerd. Hoor wel wanneer we elkaar ontmoeten. groetjes Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Annemarie,

    1700 foto's in 7 weken is ca. 243 foo's per week is ongeveer 35 foto's per dag. Een fotograaf waardig. Geniet na en neem je opgedane ervaringen mee in de rest van je levensreis.

    Gr.,

    Bea

    BeantwoordenVerwijderen